Livrarea produselor

Magazinul online vrac-magazin.ro este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Livrarea produselor se va face prin intermediul firmei de curierat rapid GLS (numai in Romania).

Comanda poate fi livrată între 3-7 zile lucrătoare.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 1400 lei (TVA inclus) doar pentru adresele de destinație acoperite de firma de curierat GLS, unde nu exista kilometri suplimentari.

Coletele pot fi livrate și la unul din sediile GLS apropiat de dumneavoastră urmând să le puteți ridica în funcție de disponibilitatea dumneavoastră.

Comanda minimă este de 399 lei (TVA inclus).

Având în vedere gama diversificată de produse, nu putem garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv SC HERBAVIT SRL își rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă in cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz vom informa clientul asupra acestei situații create.

Comenzile de pe magazinul online se inregistreaza non stop.

După primirea comenzii SC HERBAVIT SRL va emite factură proformă pentru produse și taxa de transport dacă este cazul care va fi transmisă clientului. Comanda este validată, procesată și livrată doar după intrarea banilor în contul SC HERBAVIT SRL conform facturii proforme.

La comenzi cu valoare sub 1400 lei (TVA inclus) transportul se calculează în funcție de greutatea coletului, valoarea comenzii și dacă este cazul pentru kilometrii suplimentari.

Nu livrăm colete prin Poșta Română.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu acești termeni, nu ezitați să ne contactați.

Nu avem program de lucru cu clientii la depozit.

Costurile de livrare sunt:

  • Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 1400 lei (TVA inclus) doar pentru adresele de destinație acoperite de firma de curierat GLS, unde nu exista kilometri suplimentari.
  • La comenzi cu valoare sub 1400 lei (TVA inclus) transportul se calculează în funcție de greutatea coletului, valoarea comenzii și dacă este cazul pentru kilometrii suplimentari.

Livrarea produselor se va face prin intermediul firmei de curierat rapid GLS (numai in Romania), doar pentru adresele de destinație acoperite de firma de curierat GLS.

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa confirmarea telefonica prealabila a clientului acesta va fi introdus in baza de date a societatii HERBAVIT si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic vrac-magazin.ro

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

HERBAVIT SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de HERBAVIT SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de HERBAVIT SRL fata de oricare client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de HERBAVIT SRL de la acest client.